RókAmaru

"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam, azt hinném, nem vagyok vicces."
(Anita Blake)
Ha EMO, Prinszessz, RAJ, vagy csak szimplán bunkó vagy, jobban teszed, ha nem szólsz hozzám...
Nyikita (Amaru gyilkos-énje)

2008. augusztus 2., szombat

Csókoltatom...


Ma voltam szórólapot hordani... Hát ugye, fel a cangára, csomagtartóba a papírokat, és támadás a postaládák ellen... már ahol volt... Meg ahogy volt... Íme a felsorolás, hogy kit csókoltatok...
Csókoltatom a Jókai utca egyik családját, akik szétbarmolták a járdát maguk előtt (tulajdonképpen molekulákra bontották) nagyon jó volt menni rajta!
Csókoltatom azokat, akik a kapu aljához szerelik a postaládát, hogy mikor dugom be azt a nyavalyás fecnit, és azt hallom, hogy "VÁÁÁÚÚÚ!" tuti, hogy egy mérges németjuhász bámuljon a képembe!
Csókoltatom azokat, akik az idegebeteg kutyájukat nem kötik ki, ráadásul a postaládájuk a kerítés belsején van!
Csókoltatom a postaláda nélkülieket! Ajánlom, vegyenek egyet, nagyon hasznos! De tényleg!
Csókoltatom a postaláda és kerítés nélkülieket! Hova tegyem azt a fecnit?!Se kerítés, se semmi?
És a legjobb verzió: a postaláda és kerítés nélküli, vad-kutya tulajdonosok! Akiknek az elvetemült házörzői tutira két utcán át kergetnek! Köszönöm szépen, de eleget sportolok, nem kell fakultatív segítség!
Csókoltatom továbbá azokat, akik a henger alalkú postaládát a kerítés belsejére és középtájra teszik, hogy tuti ne érjek be odáig...Ja, de ha már ott van... Legalább lenne szellős a kerítés, de nem! Tuti, hogy szorosan be van deszkázva, hogy biztos ne legyen funkciója annak a műanyag izének!
Azokat is üdvözlöm, akik nem képesek kitenni a kutya-jelző táblácskát... Nem, nyugi, nem haragszom rátok... ugyan... nyolc szívinfarktus egy este alatt... mi az nekem...
Csókoltatom azt a kedves egyént is, aki álrést tett a postaládájára, hogy tutira ott gyömöszöljem be a papírt egy óráig!
Ja, és az egyik üzletlánc kihordóit is, akik úgy televágták az összes postaládát, hogy nekem az a két oldalas kis papírkám tuti nem fért be sehová! Köszi, köszi, tényleg imádlak titeket...
Na, ilyen egy nyugodt részidős-postás....

1 megjegyzés:

Zéta írta...

Én meg puszilom Amarut aki mindeme nehézségek ellenére, kézbesítette a papírfecniket.
Napsugaras jó éjszakát!