RókAmaru

"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam, azt hinném, nem vagyok vicces."
(Anita Blake)
Ha EMO, Prinszessz, RAJ, vagy csak szimplán bunkó vagy, jobban teszed, ha nem szólsz hozzám...
Nyikita (Amaru gyilkos-énje)

2009. január 6., kedd

Prinszesssz, áj láv jú!

La Li Ho!

Na, most aztán termékeny lettem, mi? Hát egen,egen... visszajöttem a "hól of rezidensz"-be, és máris pezseg az élet. Kolisnak lenni alapjában jó dolog. De néha azért szívesen szétrúgnék egy-két hátsót. Például "Prinszessz"-ét. Azt nem mondom el, hogy kicsoda, mert paraj azért nem vagyok(annyira), de az utálatomat szeretném kiélni.

Nem tudom, gondolkodtatok-e már azon, hogy milyen lehet a picsa-pörkölt. Az íze nem is érdekel annyira, na de az elkészítés! Hmmm!

  • Végy egy darab "Prinszessz"-t
  • Vágd tarkón
  • Kötözd ki a két kezét és a lábát, majd a derekára kötött kötelentyű segítségével húzd egy kicsit a tengerszint fölé, hogy még utoljára "Felnézhess rá" mert ugye ez szíved vágya.
  • Ha ez megvan, kapcsolj be neki valami kultúrzenét. (Mozart, The Corrs, Weber, hasonlók) tuti agygörcsöt kap! Arra ügyelj, hogy esetleg egy rejtett Mp3-lejátszóval ne rendelkezzen! Még a végén bekapcsolja a saját zenéit! És az bizony felér egy nukleáris támadással. Bezony.
  • Nos, ezek után, jöhet a real élvezet.
  • Vágdoss bele pici nyílásokat, de szigorúan CUKEE pici nyílásokat.
  • Sózd be őket.
  • Ha magyarosan szeretsz kínozni embereket, akkor Erős Pistát is kenhetsz a nyílásokra, de a kurkumát már tényleg csak az ínyenceknek ajánlom!
  • Ezek után tömj a szájába egy jól fejlett gizmócsingot. (Meghatározás: a legundorítóbb dolog, ami a környezetedben megtalálható.)
  • Ha már ilyetén módon kidíszítetted őtet, trágya-arcpakolást alkalmazz, majd egy kis ázottkutya-parfümmel illatosítsd.
Hagyjuk állni két órát.
.................................
...................................
........................................
  • Oké, letelt. Ordít, tehát felébredt. Vágd tarkón megint.
  • Körömvágás helyett alkalmazz ujjvágást, baltával. Extrém esetekben a boka és csuklólevágás is engedélyezett, de akkor szégyelld el magad utána! Bizony...
  • Ha ez is megvan, rúgd gyomorba úgy négyszer-ötször, és ha még mindig nem jött ki az ebédje, akkor gyomormosás... Cillit Bang-gel.
  • Készíts elő egy MHLP-t (Mókus-Hugyos-LóPokróc) Fektesd rá a félhulla "Prinszessz"-t, majd csavard bele. Gigantikus méretű hústűvel szúrd át, majd (mivel a sütő kicsi neki) vesd a Vezúvba.
  • Ha még ezt is túlélte a rohadék, akkor marad a kérlelés, meg az észérvek. A jobb öklöd a kérlelés, a bal meg az észérvek.

Persze a recept sikeresen használható minden "Prinszessz" esetében, nem csak az én szívem gyöngyöző kacajhozójánál. Sok sikert, hulljon a férgese!

Béke Belétek: Ama-chan ^^

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

LOL! 2 ember a szomszéd szobában, akiken kipróbálnám.... :D

Khm... de ugye tudjuk hogy a felebarátunkat nem bántjuk... még jó, hogy a PRINCCCCCESSZ-ek, nem azok. :3

Atomnyul írta...

Felebarátunkat... én még a negyede barátomat sem bántom. De hol van itt szó barátokról?
Adj nekik Amaru! Ez csak természetes szelekció. A p*csa, mint faj, életképtelen lesz tizenötéven belül a beálló gazasági helyzetnek köszönhetően. Hát lenne szívünk lassú éhhalálra ítélni? A te módszereddel legalább egy nap alatt bevégzik. Komolyan mondom, Teréz anya hozzád képest...

Fekete Hercegnő írta...

Ne buzdítsátok már itt arra, hogy összepiszkolja ilyen szinten a kezét! Majd kihalnak maguktól is (műkörömletörésben), kár vele sietni... (egyébként mi ez az új design???)

Amaru-chan írta...

La Li Ho!

Én bizony nem hagyom, hogy akár csak véééletlenül is túléljenek engem. Szal pusztul az összes :D Az új dizi? Hát... meguntam a régit. Még a végén elzáródik a csúcs-chakrám! (Majd erről is írok bejegyzést XD) Sziasztok! UI: Szerizlek ticeket, mucuszok! (LLL)

UUI: Öljetek meg... XD

Fekete Hercegnő írta...

Ha megöllek, az azért lesz, mert nem chakrám, hanem chakram... XD