RókAmaru

"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam, azt hinném, nem vagyok vicces."
(Anita Blake)
Ha EMO, Prinszessz, RAJ, vagy csak szimplán bunkó vagy, jobban teszed, ha nem szólsz hozzám...
Nyikita (Amaru gyilkos-énje)

2009. január 8., csütörtök

Prinszessz volume two: Speaking

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.Szijcsi-mijcsi!

Kivcsi vagytok a cukke dumcsira?

Én se, de kurvára XD Ettől függetlenül nem bírom ki, hogy ne rójam le tiszteletem, eme grammatikai csodamondatok előtt. A "Prinszessz" alfaj ugyanis olyan szinten egyéni beszédkultúrát alakított ki, hogy az már fáj. Tapasztalataim bölcsője, és forrásom a myvip rendszerben lelhető gyökér...khhmm... akarom mondani "ultracuki" és "kinges" kommentek.

Jó szórakozást. :D

Adatlapok:
"Munkahely: suleeeeeee :S" Na jó, ezt még lenyelem...
"Becenév: Vivyy" Megj.: Nem én Vivi... egy másik. És ő egyébként is vivipszilonipszilon...
" Egyetem/főiskola:Ht őőőő..majd..XD" Na álmodozol itten merészeket, hülyelyány!

Változatos beszélgetés részlet egy kép alatt, melyen tulajdonosa új hajjal pózol:
Babe 1:"csini!!!!"
Princess:"KÖssszzzyyyy!!!:):):)"

Babe 2:"téll jó.. :D"
Princess:"kösziikeee!!!!"

Babe 3:"Ténleg jó lett!!!"

Princess:"kösszyy!!!"

Többet nem írtak, ennyit termelt ki az IQ.

Szintén kép alól, egy agyégető csevej. A neveket megváltoztattam, egyébként egy az egyben másolva van. A princess feltett egy képet, amin a luw-jaival van...
Princess:Ngyon ♥♥♥szeretlek♥♥♥ titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
♥♥♥♥♥♥LÁW♥♥♥♥♥♥Dóri♥♥♥♥♥♥LÁW♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥LÁW♥♥♥♥♥♥Irén♥♥♥♥♥♥LÁW♥♥♥♥♥♥
Pusszantás
Babe 1:ohh köszike h fel raktál!!!

mi is SZERETÜNK NAON!!
puszika love
Princess: Hát ti nem is hiányozhattok onnan ahol azok vannak fenn akiket szeretek<333333333333333>
♥♥♥♥♥♥
Babe 2: jaj ritám imádlak!!!pusyka
Princess: Én is imádlak Fannim

Kb. itt döntöttem úgy, hogy veszek egy vállról indítható rakétát...

Babe 1:
nagyon kemény ((: szépiihm puszihm
Princess:Gyönyörűű!!(L)
Imádomm!!(L)(K)

Becenév válogatás:
  • ραяtуηуυѕzє
  • TIITTA PRINCESS (JELÖLHETSZ :) )
  • ♥▀▄▀▄▀♥KisCsillag♥▀▄▀
  • ♥•´¨*•.¸¸ ♥Rebcyh♥•´¨*•.¸¸ ♥
  • ahOgy teccik<3
  • ♫♪FancSy♫♪Party
  • SCeNe KiD //ZaZuS, SüNi
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ∂σм¢у, Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ (Ezt egyébként ti ki tudjátok olvasni? Mert én nem XD)
  • ·˙˙·٠•●яεŋcCci●•٠· ˙˙·


Egy fantasztikus bemutatkozás:
¢ѕαк мєят:
►gιяℓ'ѕ σƒ тнє ρℓαувσумαηѕιση
►вαяáтσк.вυℓιк-éℓєтﻹ,
►ѕzáנƒéηу.нαנναѕαℓóм
►мѕηмѕη؟؟«««(у)
►ιαммσ∂єℓ_σнкєу:D
►ѕтíℓυѕ -.-'/єgуéηiѕég!
►ηємѕzєяєтℓєкנσ؟;´)
►мєкι мєят ιмá∂σмм
►ηуáááя.мιη∂öяöккé[к][ℓ]
►ωáѕáяℓáѕ %
►ρℓαувσуσѕ[ρ¢-м]
►ραятуηуυѕzє
►ιηкáввкσктéℓραяту;)
►ρℓázα_єωιкéνєℓ(:
ιѕмєяѕz؟_ηєм
єgуѕzєяű ηємιѕмєяѕz ηєм נєℓöℓѕz!


És még egy bemutatkozás:
·˙˙·٠•●I'๓ ·˙˙·٠•●яεŋcCci●•٠· ˙˙· Gιяℓ, ιŋ thε ๒αя๒ιε ωσяℓ∂!:* ●•٠·

\\\"๓ιωεℓ ŋőbőℓ ωαgyσk, ŋε๓ ๓σŋ∂σ๓ кι, α๓ιт αкαяσк; dε ƒεŋŋтαятσ๓ α jσgσт αяяα, нσgy нιszтιzzεк, нα ŋε๓ кαpσ๓ ๓εg!

----------εz ωαŋ-----------


Na jó, ez már tényleg no comment.... -.-"

Megállapítható persze, hogy az írásos sejpítés, az értelmetlenül beszúrt "h" betűk és a "csi" már-már képzővé emelkedő szócska fontos része a "Prinszessz" beszélgetésnek. A "hogy", "nagyon", "tényleg" és a "vagyok" véletlenül sem lehet kiírva. Szigorúan "h", "naon", "téll" és "vok". A "cupp, pusz,puszi,cuppa,pusza,puceee,pux" és hasonlók MINDIG kellenek a végére... És persze a "Szerizlek, láw, dhrághám, luwollak, babeeeem, <3,>
♥, cuppom, imádollak". Mindenkinek érdekes neve van... például a "vivipszilonipszilon" "adreeee" (én azt hittem, ennek a becenévnek "i" a vége... a "kittipszilon, Katipszilon, Barbipszilon, Vipszilonkipszilon (Vyky XD)" és ehhez hasonló gyönyörködtetően skodálatos nevek.

Nos, mivel itt elkapott a hányógörcs, most csupán ennyivel kínozlak benneteket. Ha mazochista hajlamotok felébredt, akkor irány a myvip, van még pár ilyen rib.... Igazgyöngyöcske :)

Béke Belétek: Ama-chan

UI: Ez most olyan jól esett XD



8 megjegyzés:

Fekete Hercegnő írta...

A régóta megjósolt és eljövendölt blogbejegyzés ideje elérkezett ma este! Gyermekeim, bizony mondám, ennél a "2012-ben vége lesz a világnak"-mese is jobb... Te meg nem vagy semmi, hogy ilyen HÁNYA-veti dolgokkal töltöd az időd. Nem baj, én attól még nagyon SZERETLEK és PUSZILLAK! (dunszt kiírjuk ezek után)

Atomnyul írta...

Szép munka. Meg kell mentenem a húgomat attól, hogy így beszéljen. (Egyébként a kiolvashatatlan szerintem domcy akar lenni két pillangó közt; mellékes, hogy amit ő nagyvonalúan egy speciális ó-nak hitt, valójában inkább sz, bár a c-szerűről meg én sem tudom, mi. XD)

Névtelen írta...

Gyűlölöm ezt a cirill betű "misusage"-ot, hogy így fogalmazzak, plusz azok az (ASCII? nem vagyok benne biztos, hiába lett 4-es a sz.tech vizsgám :P) karakterek sem erre lettek kitalálva, van normális funkciójuk...

Egyébként a gyűjtésért fogadd meleg (ám heteroszexuális XD) gratulációim, remek lett! Olybá remek, hogy megemlékezém róla a blogomban (nyugi, nem ez fogja neked elhozni a napi 1000 fős látogatottságot :D). Félelmetes, milyen hülyék az emberek.
Kíváncsiságból beírtam az iwiw-en a becenévnél a keresőbe, hogy "cukee", hát kidobott vagy 30 találatot... eszem megáll. (Sőt, tetézem: ilyenből az eltén is van, nemkevés.)

Zéta írta...

A baj ezzel az egésszel, nem a nyelv természetes evolúciója, ami állandó és folyamatos, hanem az írások, mögött cseppet sem megbúvó silány értékrend, és az anyanyelv megcsúfolása. Nem tudom elégszer mondani, és hangsúlyozni, hogy csodaszép nyelvünk közel 120.000 szónyi lehetőséget ad nekünk a gondolataink kifejezésére. A gyűjteményedben szereplő szavak ezzel szemben nem ütik meg a csimpánzok kifejezéskészletének nagyságrendjét sem. Igaz a "princess" gondolatok színvonalához talán még ez is sok. Nagyon jól szórakoztam az írásodon, különösen a vállról indítható rakétás megjegyzés tetszett. Ja, és a felmerülő szemorvosi költségemről szóló számlákat kérlek postafordultával kiegyenlíteni! :)

Névtelen írta...

Még valami, ezt régi ismerősöm küldte, pont ideillő...:

Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?...

Irodalom:

Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.

Fizika:

A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.

Csillagászat:

A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll."

Amaru-chan írta...

A "gali" tetszett a legjobban. XD
Zéta: Sajnálom, nem hagyhattam ki a szívmelengető-rózsaszínt :D

Köszi, hogy olvastok, annak ellenére, hogy ilyen sz@rral bombázom szegény agyatokat!

LUW <3 (XD)

Fekete Hercegnő írta...

WWÁÁÁÁ! Olin, ez iszonyatos volt!! Tudod, micsoda kínzás ilyet olvasni magyarosként?? Gratulálok, Rókakoma, nagyon népszerű témát találtál. Gyászruhában állok a tények felett.

Amaru-chan írta...

Ne sírj, drága nővérkém, most egy darabig pihentetem a témát... de csak mert kidolgozás alatt áll egyenlőre a következő "prinszessz" bejegyzés. A következő bejegyzésem (remélhetőleg még a héten" a "HIMO" stílusról fog szólni. (Ezt Bettivel találtuk ki ma délután a sziló alatt. Hogy mit is jelent...majd ,megtudjátok. *ördögi vigyor*)

Béke Belétek!