RókAmaru

"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam, azt hinném, nem vagyok vicces."
(Anita Blake)
Ha EMO, Prinszessz, RAJ, vagy csak szimplán bunkó vagy, jobban teszed, ha nem szólsz hozzám...
Nyikita (Amaru gyilkos-énje)

2009. március 3., kedd

Random Shit...


La Li Ho!

Ejj, de rég adtam már nektek egy olyan jóóóó Vivienes beszámolót. Na hát ha szeretnétek, most adok, de akkor kommenzi... :D


Le van rohadva az agyam. ("My brain hurts! "XD - Youtube - Brain Doctor - érdemes megnézni...) Egész hétvégén KRESZ-órám volt. Délelőtt tanóra, (8-12) délután tesztkitöltés. 75 pontos a vizsga, 65-től átmentél. Egyszer sikerült eddig.... Szóval holnap (mert akkor megyek) meg fogok bukni. Nem kicsit, nagyon.
Mivel ez úgy alapjáraton szétcincálná az agyam, inkább lefoglalom magam. Háttérképeket csinálok, és rajzolok. Íme:








Kattintsatok a képekre, hogyha nagyobb formában szeretnétek látni... De nyugi, nem csak ezzel töltöm az időmet. Motsmár kívülről vizsgálom a "Prinszessz"-eket. A következő Vargányába (suliújság) szerintem leadok róluk egy jegyzetet. Végülis, Prinszesszológus vagyok, vagy mi. Inkább vagymi... XD A barátaim még mindig eszeveszettül hülyék. Gergő épp az imént fejtette ki nekem, hogy hazamegy, és bescanneli a macskáját. Szegény állat... (Nem gergő, a macska XD)
Mostanában néha Tamarával és Vikivel megyek vissza a koliba, ami tök jó, mert nekik van egy saját kis útvonaluk, amin mindig mennek, és nagyon jól esett, mikor elhívtak, mert ők eddig mindig ketten mentek. Persze a különút célja a bagózás, de hát senki sem lehet tökéletes. Íme a "Bagós Gyökerek" című sztárpikcsöröm róluk:











Amúgy szép az élet meg mittomén... Nincs nagyon írnom, mert enm történik semmi. Be van gyulladva a torkom, de nagyon... Holnap vizsga után megyek is haza a mamihoz gyógyulni. :) Nem nagy a gáz, csak nem tudok aludni meg nyelni... ^^" végülis, csak egy Amaru a veszteség, majd lesz másik XD
AnimeCont akaroooooooooooooook XD (Bocs, ez csak úgy kitörik belőlem néha...)
Év végén lehet, hogy nyelvvizsgázom. Angolból. Még nem tudom. A tanáraim csesztetnek vele, meg én is szeretném, de ááááh XD Tanulni nincs kedvem :LOL:
Tök jó az új szobám... még mindig. Egész nap hallgatom a Faun-t (jó zenekar, tessék hallgatni! Középkori-kicsit reneszánsz zene, nagyon cool) és persze kockulok. Nem gyengén. És belrángatom a többieket is. Most épp Vikit tanítom HeroesIII-mal játszani.
Részlet a tanításból:
"Ez itt egy artifact, ami feltroopolja a herodnak a skilljét."
"MIVAN?!"
Szegény Viki XD
Unatkozom Szolnokon. Nagyon. Mindig suli, koli, suli, koli... egyedüli kimozdulásom az ének óra.... szóval egy másik suli XD De olyankor legalább sétálok. Elmegyek a körforgónál... (amit imádok, mert ott van egy gyerekjáték-bolt... asszem Mesevár a neve... nem tom, de olyan jó színes :) ) és végig az úton, be a házak közé, kis utca, és csiribáááá: zenesuli. :)
Szóval ha éppen szar az életetek, ne csüggedjetek, mindig lehet jobb. Most nekem is kaki volt... temetés, rossz szoba, haldokló barátság (azóta sikeresen meg is halt... XD) de ha nem adja fel az ember, úgy tűnik, javulnak a dolgok. Most élvezem a nyugodt perceim, otthon elvagyok, mert muszály, és áldom az eget, hogy még csak gimis vagyok. Szar hely, de van ennél sokkal rosszabb is. :)
Végezetül, ismét kaptok egy falatkát belőlem, bemutatom a koliban számomra legfontosabb dolgot, a falamat. Mindig ez előtt ülök, tanulok, vagy kockulok... inkább a második. Ha lehetne, mindannyiótokat kitennélek ide, de nincs annyi helyem, nincs mindenkiről képem (szégyelljétek is magatokat! :P) meg nem is kell szerintem :P
Béke Belétek: Ama-chan








Erre is katt a nagyobb méretért... :)

4 megjegyzés:

Fekete Hercegnő írta...

Nyáháháhá - tudtam, hogy egyszer oltárt kapunk Olgával:D.... Gyógyulgass! Meg legyél jó!/ha tudsz.../

Atomnyul írta...

Még hogy nincs mit írnod... :) Majd megszereted Szolnokot, ha lerángatlak Pécsre tavasszal (megjegyzés: ha...)! :P Örülök, hogy eltöszörögsz Szolnokon is. Ha ezt elolvastad, túlélted a gyógyulási fázist. Az ártifákt diszkripsönben és a bréjn doktorban érzem önnön hatásomat nem kis örömömre.

Az illusztrációhoz: KAAAWAAAAIIII!!!! :) Imádlak!

Névtelen írta...

Lali!
Óóóó, az a kép velem meg Enikővel zseniális. :D Átmentél aztán? Ha nem ment elsőre se csüggedj, és a ZIstenért, ülj le egyszer és tanuld meg azt a hülye KRESZt, nem hiányzik az neked, hogy még az is a nyakadon maradjon.

A rajzod szép, a kezei főleg, máskor pöppet legyen nagyobb a feje, de nagyon jó irányba haladsz. ;)

Amaru-chan írta...

Yaaaaay! Észrevették a kezet! Yaaaay! *örömében zokog* arra most éppen én is ollllyan büszke vagyok XD
Egyébként úgy meghúztak, mint annak a rendje... a héten megyek új időpontot kérni. És elkezdtem nézegetni a nyelvvizsga-cuccokat, valszeg TELC-ezek. ;) Köszi, hogy olvastok. :)