RókAmaru

"Sokan nem értékelik a humorom. Ha kevesebb lenne az önbizalmam, azt hinném, nem vagyok vicces."
(Anita Blake)
Ha EMO, Prinszessz, RAJ, vagy csak szimplán bunkó vagy, jobban teszed, ha nem szólsz hozzám...
Nyikita (Amaru gyilkos-énje)

2008. november 3., hétfő

Life of little stupid Cinderella...


Egyszer volt, azóta is van egy kicsi antiszoc. szerencsétlen marha, Hamupipi... Takarítgatott, énekelgetett, etette az állatokat, és a én verziómban azért káromkodott is rendesen. Már nagyon unta magát, és azon filózott naphosszat (két mosogatás között) hogy merre kódorog már a hercege. Mert hogy már ideje lenne lelépni a szülői -börtön- házból. Na, végre megjött a herceg, Pipi meg rájött, hogy ez jobb, mint amit várt. A srác tényleg rendes, tényleg okos, még jól is néz ki! Na, itt már bűzlik valami, és nem Pipi, mert fürödni azért szokott. De tényleg. Na, ugye most jönne a készülődjünk a bálba cucc. Hát a bál fedőneve most legyen Téli szünet. Pipi már tervezgeti hogy megy majd a párjához, mikoris megjelenik a gonosz mostoha, aki most legyen apuci, ne anyuci. Nem engedi el Pipit a téli szünetre, Pipi persze bőg mint állat, majd beleőrül, de nincs mit tenni. *hatásszünet* Na, tudjátok mi jön most? Vagyinkább ki? Hát persze, a Jótündér! Aki elvileg tündérkeresztanya de most legyen Pipi anyukája. Ő persze segít, nyugtatgatja Pipit, hogy elmehet, és ne sírjon. De elkésett. Pipi az eddigi évek alatt olyan idegbeteg lett, hogy ha egy kicsit is elkezd félni valamitől, hányingere lesz, remeg a keze, nem tud este aludni, kész pszicho....

Sajnos a mese itt kettészakad. Pályázatot írok ki! Szerinted mi lesz a mese vége? Pipi elmegy, és jó lesz minden, vagy otthon marad antiszoc. takarítőnő marad nyolcáltalánossal, esetleg találkozik Télapóval és beáll rénszarvasnak?

Én arra tippelek, hogy elmegy Amerikába, és Go-Go táncosnő lesz... Majd.

1 megjegyzés:

Fekete Hercegnő írta...

Szerintem megbeszéli a Mikulással, hogy nyáron- egye fene alapon - meglátogatja go-go girlként, de hozzon nyugalmat a szívébe (és előbb, mint december 6.). Utána csöppentsen bele erőt és bölcsességet, hogy küzdhessen a remélhetőért s törődjön bele a megváltoztathatatlanba. Remélem, hoyg heppi ending lesz a vége...(Xena,4X12, If the shoe fits:))